Bine ati venit!

Conditii de comanda si metode de plata

 

Comenzi prin telefon

Echipa noastra poate prelua oricand comanda telefonic.

Modalitati de plata existente pentru comenzi telefonice:

 • transfer bancar in contul RO59 INGB 0000 9999 0417 2110, Banca ING
 • depunere numerar in cont RO59 INGB 0000 9999 0417 2110, Banca ING
 • plata numerar unui curier (implica o taxa suplimentara de 12 RON)
 • plata directa prin card bancar prin MobilPay

 

Comenzi prin email

Trimiteti-ne datele de contact, produsul dorit, adresa la care doriti livrarea si ne vom ocupa de prelucrarea comenzii. 

Pentru comenzi prin email puteti achita prin:

 • transfer bancar in contul RO59 INGB 0000 9999 0417 2110, Banca ING
 • depunere numerar in cont RO59 INGB 0000 9999 0417 2110, Banca ING
 • plata numerar unui curier (implica o taxa suplimentara de 12 RON)
 • plata directa prin card bancar prin MobilPay

 

Comenzi online din site-ul raftulcucadouri.ro

Comandati online  de pe site oricand doriti dvs.
Pentru a comanda online de pe site urmati pasii de mai jos:

 • alegeti produsul dorit
 • cititi cu atentie specificatiile, descrierea produsului, pretul si disponibilitatea lui
 • adaugati produsul in cos
 • in acest punct se poate finaliza comanda ca si utilizator neinregistrat sau va inregistrati in cont
 • completati datele dvs. (date de facturare) si datele de livrare 
 • alegeti data de livrare, intervalul orar aproximativ si transmite-ne eventualele observatii/comentarii
 • selectati metoda de plata si apasati finalizeaza comanda

Veti primi un email de confirmare a comenzii plasate, factura se trimite dupa achitarea comenzii si apoi confirmarea de livrare.

Metode de plata disponibile pentru comenzi din magazinul online raftulcucadouri.ro: 

 • transfer bancar in contul RO59 INGB 0000 9999 0417 2110, Banca ING
 • depunere numerar in cont RO59 INGB 0000 9999 0417 2110, Banca ING
 • plata numerar unui curier (implica o taxa suplimentara de 12 RON)
 • plata directa prin card bancar prin mobilpay

 

Termeni si Conditii

 

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor!


Termeni si conditii 

Utilizarea acestui site de prezentare implica acceptarea termenilor si conditiilor. raftulcucadouri.ro isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale conditiilor fara o notificare prealabila. 
Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:

 • Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992
 • Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 (actualizata pâna la data de 12 ianuarie 2004) privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata in Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.
 • Legea comertului electronic - nr. 365 din 7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002

 

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de S.C.Alpha Agency S.R.L. numai in scop de marketing si promovare. Informatiile oferinte in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea cosurilor cadou comandate, anuntarea ofertelor speciale etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. S.C. Alpha Agency S.R.L. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

 

Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site - elemente de grafica web,imagini, texte, grafice, simboluri si alte date - este proprietatea S.C. Alpha Agency S.R.L. si este protejat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC Alpha Agency SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare (administrativ, civil sau penal). Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al S.C.Alpha Agency S.R.L.

 

Responsabilitati privind produsele comercializate/realizate

Continutul site-ului a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor, dar pot aparea erori, de aceea, S.C. Alpha Agency S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
Daca pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost introduse in bazele noastre de date sau au fost afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, S.C. Alpha Agency S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea constatata.
Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu orientativ.
S.C. Alpha Agency S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.
Produsele, atunci cand este cazul, sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor.
S.C.Alpha Agency S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.
Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective.

 

Garantia produselor comercializate/realizate

Toate produsele comercializate de catre www.raftulcucadouri.ro sunt conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

 

Returnarea produselor comercializate/realizate

Conform legislatiei in vigoare, produsele pot fi returnate, nefolosite, in ambalajul original, in aceleasi conditii tehnice si de functionare, in termen de maxim 10 zile de la data livrarii. Costul returnarii este achitat de client, iar furnizorul va returna contravaloarea produselor in proportie de 100%, fie prin numerar fie prin transfer bancar in maxim 10 zile de la data returului. ARANJAMENTELE FLORALE NU SE POT RETURNA.

 

Termene de livrare

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul Raftulcucadouri.ro, este intre 24 si 48 ore de la confirmarea comenzii. Pentru Bucuresti livrarea se asigura in maxim 2 zile lucratoare, sambata si duminica nu se fac livrari. La cererea clientului, comanda se livreaza pentru o data stabilita de client. Furnizorul poate mari termenul de livrare stabilit numai cu acceptul clientului.

  

Modalitati de livrare a produselor

Cosurile Cadou si aranjamentele florale comandate se livreaza in toata tara prin curier rapid, in termenul de livrare agreat de comun acord cu dummneavoastra la efectuarea comenzii.
Ridicarea produselor se face direct de la sediul raftulcucadouri. Costul transportului este calculat in functie de volumul, cantitatea, destinatia si complexitatea comenzii. Pentru comenzile mai mari de 1000 ron (exclusiv TVA) transportul este GRATUIT, prin curier rapid, la o singura destinatie. 
Produsele pot fi livrate in orice localitate de pe teritoriul României prin servicii de curierat rapid.

 

Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.raftulcucadouri.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care nu s-a reusit stingerea unui conflict pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane de pe raza municipiului Craiova.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.
Datele de contact pentru Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor sunt:

 • telefon 0800.080.999
 • web www.anpc.gov.ro

 

Definitii

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei www.raftulcucadouri.ro. Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. 
Printr-o zi lucratoare consideram o zi de luni pâna vineri intre orele 09:00-17:00.
Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si sunt preturile finale de vanzare.


Echipa Raftulcucadouri