TELEFON
0744 197 536

Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Site-ul nostru poate deține informații despre Dumneavoastră, pe care le-ați oferit prin formularul de înregistrare sau comandă. Aceste informații pot fi, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, adresă de email, informații despre modul în care folosiți serviciile noastre. Prelucrarea acestor informații este efectuată de către societatea FLORI SI ARANJAMENTE CU STIL SRL. Atunci când plata se face online prin card bancar, societatea noastră nu are acces la informații precum număr card, pin sau alte informații de pe card etc. Aceste informații le introduceți direct pe pagina procesatorului de plăti online securizate Mobilpay.

Informațiile dvs. pot fi folosite doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor de pe siteul nostrum.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, administram datele dvs. doar pentru procesarea comenzilor dvs., confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare. Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. Ne angajam să nu furnizăm aceste date unor terțe persoane și să le utilizăm doar în scopurile menționate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

•             dreptul de a se adresa justiţiei, SC Avante Consulting Team Srl operează conform legilor statului