TELEFON
0744 197 536

Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

GARANTIILE NOASTRE

Toate pozele produselor prezinta produse reale vândute de societatea noastră sau în parteneriat cu furnizori și producători de cadouri.

PREȚURILE

Toate prețurile afișate sunt finale, nu se vor adăuga nici un fel de alte taxe ascunse, comisioane de plată prin card sau orice altceva. Livrarea este gratuită în Craiova pentru comenzi peste 125 lei. În țară se livrează prin curier rapid, transportul fiind gratuit la comenzi peste 299 lei.

FLEXIBILITATE

Incercam sa fim întotdeauna flexibili și suntem dornici să respectăm cerințele clienților noștri în privința eventualelor modificări asupra aranjamentului comandat si livrarea acestuia. Prin câmpul de observații din formularul cu datele de livrare puteți specifica un interval preferat de livrare, mesajul de pe felicitare sau alte observatii dorite. Vom face mereu tot posibilul să respectăm solicitarile dvs.

CONFIDENȚIALITATE/GDPR

Informațiile despre dvs. pe care le colectăm pe acest site nu vor fi niciodate oferite unor terțe părti. Ele vor fi folosite doar pentru emiterea facturii și eventuale comunicări comerciale – oferte, reduceri, în cazul în care ați fost de acord în prealabil cu acestea prin crearea contului si acceptarea conditiilor de functionare ale site-ului nostru. În cazul în care doriti livrare ANONIMA, numele dvs. nu va apărea pe nici un document si nu va fi comunicat persoanei destinatare.

CONFIRMARE LIVRARE

Va comunicam expedierea comenzii prin sms, email sau whatsapp.

SUPORT

Suntem disponibili in intervalul 10-20 în timpul săptămânii, pe email, telefonic sau whatsapp la 0744197536, pentru a va ajuta cu indicatii si recomandari pentru a alege cadoul dorit, plasarea unei comenzi online, modalitati de plata sau informatii despre comenzi.

GARANȚIE RETURURI

În cazul în care doriți anularea unei comenzi plasate și ne anunțați cu cel puțin 24h înainte de momentul livrării vă vom anula comanda și returna în întregime suma plătită. Deasemenea, dacă din motive imputabile noua, livrarea nu a fost efectuată, puteți cere returnarea în întregime a sumei plătite.

Pentru returul sumelor achitate cu cardul va rugam sa ne trimiteti mail pe office@deluxeflowers.ro mentionand numarul comenzii, numele dvs si contul dvs IBAN.

MAGAZIN FIZIC

Pentru cazul in care doriti sa plasati comanda in magazin sau sa ridicati dvs produsele, magazinul nostru este localizat in Craiova, str. Amaradia Nr. 79, și magazinul Exclusive Gifts din Incinta Electroputere Parc Mall, intrarea cu scările rulante.